Geen categorie

De top 10 van meest verschrikkelijke manieren om wakker gemaakt te worden:

De top 10 van meest verschrikkelijke manieren om wakker gemaakt te worden:

(28-03-2012)

 

Ik ben van nature geen ochtendmens en ik houd er al helemaal niet van om wakker (gemaakt) te worden. De wekker zet ik altijd ruim van te voren, zodat ik hem nog een paar keer kan snoozen voordat ik er echt uit moet. Dit helpt mij om rustig aan wakker te worden.

De onderstaande gebeurtenissen berusten helaas op waargebeurde feiten. Nu kan ik er om lachen, maar op het moment zelf absoluut niet.

Dit is mijn top 10 van de meest verschrikkelijke manier om wakker gemaakt te worden door een ‘monstertje’ van 6 jaar:

 

Nummer 10: Het is midden in de nacht. ‘Mamma, ik ben helemaal nat. Wil je mijn bed verschonen?’

 

Nummer 9: Ik hoor door de babyfoon een raar geluid en ga toch maar even kijken op Jacco’s kamer. Hij is uit bed gevallen en op de grond verder gaan slapen. Op de tast probeer ik te voelen waar hij ligt. Tot mijn schrik voel ik iets heel raars. Ergens klopt er iets niet! Ik ben meteen klaar wakker en dan besef ik dat op de plek waar ik zijn voeten verwacht ik een hoofd voel! Hij ligt achterste voren op de grond!

 

Nummer 8: Het is vrijdagochtend 7.00 uur. We zitten aan tafel een broodje te eten. Ik slaap nog half, Jacco is echter klaarwakker: ‘Mamma is het markt vandaag? Zullen we een vissie gaan halen? Ik wil Kibbeling eten.’ Wanneer ik half slapend antwoord dat er vandaag geen markt is en dat het veel te vroeg is voor vis, wordt hij heel boos en zet het op een brullen.

 

Nummer 7: Heel zacht wordt er op mijn schouder getikt. Ik schrik me wild en zit rechtop in bed. Mijn hart slaat op hol. Naast mij staat Jacco heel lief op mijn schouders te tikken. Hij is wakker en wil televisie kijken.

 

Nummer 6: Het is midden in de nacht, ik lig heerlijk te slapen. Opeens voel ik een klein jongetje over mij heen klimmen en zwiepen er benen in mijn gezicht. ‘Mag ik bij jullie in bed slapen?’

 

Nummer 5: ‘Mamma, mag ik Bob de Bouwer kijken op de I Pad?” wordt er in mijn oren geschreeuwd. Het is 4.00 uur in een doordeweekse nacht.

 

Nummer 4: ‘Mamma, ik moet poepen, wil je mijn billen afvegen?’ Het is zaterdagochtend héél vroeg.

 

Nummer 3: ‘Mamma… hatsjoe, ik ben wakker!’.

 

Nummer 2: Om 6.00 uur boort Jacco met een speelgoedboormachine een gat in mijn hoofd.

 

Nummer 1: ‘Mamma, is mijn luier droog?’ Jacco gooit een zware plasluier bovenop mijn hoofd. Het is 5.30 uur ‘s morgens.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.