Geen categorie

Moederdag (13-05-2012)

 

Vandaag is het moederdag. Eindelijk mogen Jacco en Ruben de ‘geheime’ cadeautjes aan mij geven. Nou ja, geheime cadeautjes…. Ruben kreeg zijn cadeautje vorige week al mee naar huis en was zo enthousiast dat hij het meteen aan mij gaf, het weer terug pakte en het heel enthousiast voor mij uit ging pakken. Met moeite heb ik het weer ingepakt ingekregen en hebben we samen een geheim plekje gezocht om het te verstoppen voor mamma!

Jacco kreeg zijn cadeautje vrijdag mee naar huis. Ook hij was zo enthousiast dat hij meteen naar de keuken liep en zei: ‘Mamma , ik heb wat voor jou gemaakt, Speciaal voor jou heb ik koekjes gebakken, kijk maar.’ Ook hij pakte zijn geheime cadeautje alvast voor mij uit. Ook deze hebben we samen weer ingepakt en op een geheim plekje bij de andere koektrommels verstopt, zodat mamma het niet zou kunnen vinden.

Vandaag mogen ze dus eindelijk hun ‘geheime’ cadeautjes aan mij geven! Voordat ik het kan uitpakken heeft Ruben zijn cadeautje al uitgepakt; een ‘klikarmband’ met stof bekleed en mooi versierd met viltstift!!! Ruben is mega -trots op zijn cadeautje en ik ‘sla’ hem dan ook meteen om mijn arm.

Dan mag Jacco zijn ‘geheime’ cadeautje aan mij geven. Ook hij pakt hem zelf uit en zegt: ’Kijk mamma een koektrommel speciaal voor jou! ‘ Ook hij glimt ook aan alle kanten van trotsheid en natuurlijk eten we meteen een koekje van eigen deeg!

‘s Middags gaat Jaap naar de kerk met Ruben en Jacco blijft bij mij thuis. Het lijkt erop dat de verhoudingen in ons gezin weer aardig ‘rechtgetrokken’ zijn;  pappa is nog steeds Jacco’s held, maar ik doe toch ook wel weer wat dingen goed. Zo kijken we vanmiddag gezellig samen naar Piet Piraat, ondertussen heb ik koffie gemaakt en limonade ingeschonken voor Jacco. ‘Zullen we een koekje erbij eten die jij voor mij gebakken hebt? vraag ik. ‘Ja, goed idee!’ roept hij enthousiast. Ik pak de koektrommel, maar dan zegt Jacco; ‘Deze heb ik speciaal voor pappa gemaakt, speciaal voor pappa. We moeten ze bewaren voor pappa.‘ Hoe ik ook mijn best doe en uitleg dat een moederdagcadeautje echt voor zijn  moeder is;  mijn moederdagcadeautje ben ik dit jaar kwijt aan pappa!

Gelukkig heb ik mijn armband nog…

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.